Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

World Cleanup Day

World Cleanup Day 2021

Op vrijdag 17 & zaterdag 18 september is het weer zover! De World Cleanup Day. Op vrijdag 17 september voor scholen, op zaterdag 18 september voor vrijwilligers, verenigingen en organisaties.

Tijdens deze wereldwijde opruimactie gaan we samen met 160 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Deze dag(en) staat volledig in het teken van het opruimen van zwerfafval. Want een veilige, schone en leefbare woon-, werk- en schoolomgeving willen we allemaal.

De gemeente Roosendaal verzorgt de openbare ruimte, maar zij kan dat niet alleen. Om onze stad schoon te houden hebben we hulp nodig van iedereen. Zo dragen we met z’n allen bij aan een schone leefomgeving en kunnen we samen trots zijn op onze stad.

 

Wij nodigen je uit om mee te doen!

Deze dag is een mooi moment om de omgeving van uw school weer eens grondig onder handen te nemen. Als je meedoet, melden wij je aan op de website van supporter van schoon en zorgen wij voor de benodigde materialen. Daarnaast halen wij het ingezamelde vuil aan het einde van de dag op. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Workshops

De deelnemende scholen en verenigingen kunnen gratis gebruik maken van gastcolleges/workshops in het Milieu Educatief Centrum Roosendaal of op school zelf. Meer informatie over de workshops vind je hier.

Heb je vragen? Dan mag je contact opnemen met Jolanda: j.jochems@omwb.nl of 06 52 85 73 87.