Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

World Cleanup Day

World Cleanup Day 2023

Ook dit jaar doet Roosendaal mee aan World Cleanup day!

Op 15 en 16 september 2023 is het weer zover. World Cleanup day! Tijdens deze wereldwijde opruimactie gaan we samen met 160 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Deze dag(en) staat volledig in het teken van het opruimen van zwerfafval. Want een veilige, schone en leefbare woon-, werk- en schoolomgeving willen we allemaal.

De gemeente Roosendaal verzorgt de openbare ruimte, maar zij kan dat niet alleen. Om onze gemeente schoon te houden hebben we hulp nodig van iedereen. Zo dragen we met z’n allen bij aan een schone leefomgeving en kunnen we samen trots zijn op onze gemeente.

Wij nodigen je uit om mee te doen!

Deze dag is een mooi moment om jouw omgeving weer eens grondig onder handen te nemen. Als je meedoet, melden wij je aan op de website van supporter van schoon en zorgen wij voor de benodigde materialen. Daarnaast halen wij het ingezamelde vuil aan het einde van de dag op. Inschrijven kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Alle scholen en verenigingen kunnen gratis gebruik maken van gastcolleges/workshops of ECO-Troopers in het Milieu Educatief Centrum Roosendaal of op school zelf. Meer informatie over de workshops vind je en ECO-Troopers hier.

Heb je vragen? Dan mag je contact opnemen met Jolanda: j.jochems@omwb.nl of 06 52 85 73 87.

World Cleanup Day 15 september

Aanmeldformulier scholen

World Cleanup Day 16 september

Aanmeldformulier verenigingen, organisaties en vrijwilligers