Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Kerstbomen actie

Win leuke prijzen!

Doe mee met de kerstbomen inzamelingsactie!

Op zaterdag 9 januari houdt de gemeente Roosendaal weer de kerstbomeninzamelingsactie. Op die dag kun je je kerstboom (zonder pot/plastic zak) inleveren bij een van de 14 inzamellocaties in de gemeente. De inzameling en de winactie gaan dit jaar anders dan gebruikelijk in verband met de coronamaatregelen. De medewerkers van Saver zijn deze keer namelijk niet aanwezig. Je kunt je kerstboom van 9.00 uur tot 14.00 uur zelf kwijt op de inzamellocatie.

Hoe doe je dan mee met de winactie? Maak een foto van je trip naar de inzamellocatie. De kerstboom moet natuurlijk op de foto staan. Stuur de foto in via het webformulier onderaan deze pagina. De prijzen worden dit jaar verloot onder alle deelnemers van de inzamellocaties samen. Dit jaar kun je een portable speaker of iPad winnen. Je kunt je foto tot en met donderdag 14 januari insturen. Ieder huishouden kan één keer meedoen.

Wil je kans maken op een Chromebook? Doe dan mee aan de RSD aan de Bak Kerstbomen quiz!

UPDATE 14 JANUARI: DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.

Let op: houd je aan de coronamaatregelen
Lever je boom in bij één van de veertien inzamellocaties, maar doe dit verstandig. Vermijd drukte en houd altijd 1,5 meter afstand van anderen. Is het druk? Kom dan op een ander tijdstip terug, of wacht even tot je genoeg ruimte hebt om de 1,5 meter van anderen te kunnen hanteren. Leg de boom met maximaal 2 personen in het gemarkeerde stuk. Zo voorkomen we dat het onnodig druk wordt. Maak de foto t.b.v. de wedstrijd vóór je van huis vertrekt, of onderweg naar de locatie, en doe dit niet op de locatie zelf.

Doe de Quiz & win prijzen!

Je kunt niet meer meedoen met de quiz.

Waarom deze actie?

Waarom deze actie? We willen voorkomen dat er kerstbomen rond gaan slingeren. Dat ziet er namelijk niet netjes uit en het is ook zonde, want we verwerken de bomen tot compost als je ze inlevert.

Om de inzameling te stimuleren maak je kans op mooie prijzen. Je kunt een portable speaker of iPad winnen. Meer informatie lees je in de spelregels van de kerstbomenactie 2021.

Bekijk spelregels

Inleveren kerstboom

Op zaterdag 9 januari kun je jouw kerstboom van 9.00 uur tot 14.00 uur kwijt op de volgende locaties.

Wijk Inzamelpunt
Burgerhout Fatimakerk, Dr. Schaepmanlaan
Centrum Tongerloplein
Kalsdonk Buurthuis Kalsdonk, Philipslaan
Kortendijk Dijkcentrum bij buurthuis ’t Dijksteeke
Kroeven Hoek Pres. Kennedylaan, Kroevenlaan en Luykenlaan
Langdonk Lindenburg, bij de parkeerplaats
Tolberg Basisschool Aïsha bij Tolberg Centrum
Weihoek De Pelikaan (hockey), Heerma v .Vosstraat
Westrand Kruiskerk, St. Lucasplein
Dorpskernen
Heerle Kerk, Herelsestraat
Moerstraten Sportterrein FC Moerstraten
Nispen Parkeerplaats vv NSV Heijbeeksestraat
Wouw Markt, oude gemeentehuis
Wouwse Plantage Basisschool ’t Heilig Hart, Plantagebaan